inloggenbijyuverta.nl
Menu
maandag 12 april 2021

12/4 Fusie-update: kennis maken, eerste challenge en uitrol merkstijl

Ten opzichte van twee weken geleden is er weer veel gebeurd. Wil je bijgepraat worden over de fusie en je vragen stellen? Kom dan naar een regiobijeenkomst. In deze fusie-update lees je over de uitrol van de Yuverta merkstijl, kun je je aanmelden om jouw mening te geven over het Yuverta portaal, blikken we terug op de meet & greet en kijken we vooruit naar de Koersgesprekken.

Wil je meer weten over de fusie? Kom naar een regiobijeenkomst!

We proberen je zo goed mogelijk te informeren over de stand van zaken rondom de fusie. Bijvoorbeeld door deze fusie-updates. Ook zijn er de afgelopen tijd online bijeenkomsten geweest voor de stafdiensten om iedereen bij te praten. Momenteel wordt in het fusietraject namelijk vooral gekeken naar de managementstructuur en naar het samenvlechten van de stafdiensten. Werk je op een van de scholen? Dan praten jou ook graag bij over de ontwikkelingen rondom de fusie en nemen we je mee in het spoorboekje dat er ligt voor de komende maanden. Je kunt uiteraard ook jouw vragen stellen. De belangrijkste vragen bundelen we en communiceren we met alle collega’s.

Datum

Tijdstip

Regio

Link naar bijeenkomst

Donderdag 15 april

16.00 uur

Brainport & Midpoint

 

Dinsdag 20 april

16.00 uur

Groenblauwe Delta

 

Dinsdag 20 april

17.00 uur

Groot-Amsterdam

Op de intranetten vind je

Donderdag 22 april

16.00 uur

Metropool Rotterdam Den Haag

de links naar de bijeenkomsten

Maandag 17 mei

16.00 uur

Midden-Nederland

 

Dinsdag 18 mei

15.00 uur

Agrifood Capital en Noord-Limburg

 

Dinsdag 18 mei

16.00 uur

Gouwe-Rijnland

 

Dinsdag 18 mei

17.00 uur

Heuvelrug en Rivierengebied

 

Woensdag 19 mei

16.00 uur

Midden- en Zuid-Limburg

 

 

Kies een moment dat jou uitkomt! Is de bijeenkomst voor jouw regio net op een moment wanneer het je niet uitkomt? Of speelt jouw toekomstige werk af in een andere regio dan waarin je nu werkt? Voel je vrij om dan bij de bijeenkomst van een andere regio aan te sluiten. Je komst wordt erg gewaardeerd!

Bekijk de eerste challenge van Yuverta

Yuverta is thuis in de toekomst! We houden ons bezig met thema’s die er toe doen:

Bij ieder thema gaan leerlingen, studenten en medewerkers ‘challenges’ aan. De eerste uitdaging heeft alles te maken met windenergie & klimaat. Op het strand voeren de deelnemers met blokarten verschillende opdrachten uit. Benieuwd? Check de eerste challenge!

Wil jij meedoen aan de volgende challenge? Stuur een mail naar yuverta@wellant.nl  

Deel jouw foto op social media met #yuvertachallenge!

Merkstijl Yuverta

Veel collega’s kijken er al naar uit om de naam Yuverta en de merkstijl toe te passen. We hebben afgesproken dat we per 1 augustus, bij de instellingenfusie, de nieuwe naam inclusief merkstijl gaan gebruiken. Tot die tijd gebruik je de uitingen vanuit je eigen organisatie óf in de fusie-stijl.

Brandbook gereed

De uitwerking van de merkstijl van Yuverta is bijna afgerond. In de volgende fusie-update kunnen we met trots het brandbook presenteren.


Word sjabloon in Yuverta stijl beschikbaar

Ben je bezig met voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar? Dan kun je Word sjablonen in Yuverta stijl gebruiken. Er zijn sjablonen beschikbaar voor een notitie, een rapportage, een rapportage met de Yuverta iconen en een rapportage met foto.

Wellicht heb je het ook in een eerdere fusie-update gezien, er is ook een lege PowerPoint en een PowerPoint met voorbeeld dia’s beschikbaar. De Word- en Excelsjablonen vind je op de intranetten.

Yuverta op de gebouwen
Vanaf eind augustus prijkt vol trots onze nieuwe naam en merkstijl op de gevels van onze gebouwen. Om dit voor te bereiden krijgen alle locaties een bezoek van de leverancier om een opname van de gevelbelettering te maken. Ook de vlaggen en bewegwijzering buiten worden aangepast in Yuverta stijl. Mooi vooruitzicht!

Start bouwfase Yuverta portaal: kijk en beoordeel jij mee?  

Deze week starten we met de bouw van het Yuverta portaal. Dit portaal vervangt straks onze huidige intranetten. Daar krijg je toegang tot je applicaties, lees je het laatste nieuws en vind je informatie over de organisatie. De afgelopen weken hebben 45 keyusers in drie workshops de behoeftes en wensen in kaart gebracht. Het portaal wordt in fases opgebouwd. Na iedere fase is er een presentatie met beoordeling. Ook jij kunt meekijken en je mening geven. Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor een, twee of alle drie presentaties op 22 april, 10 mei en 20 mei.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een bericht naar projectleider Menno Hiemstra of Frank Jacobs.

Implementatie nieuw financieel en HR systeem gestart

De volgende stap naar één applicatielandschap voor de financiële administratie (FA)- en HR- processen is gezet. We gaan starten met de implementatietrajecten voor een nieuw financieel systeem en een nieuw PSA-HRM systeem. AFAS heeft inmiddels naar aanleiding van de Europese aanbesteding de opdracht gegund gekregen om het financiële systeem te leveren. Wie de leverancier wordt voor de HR-processen is nog niet bekend. Wel zijn Myriam Esseling en Wouter Renden intussen gestart als projectleiders voor de implementatie van het FA en PSA-HRM systeem, zodat we op 1 januari 2022 over kunnen gaan op één geharmoniseerd financieel systeem en één geharmoniseerd gekoppeld HR-systeem.

Geslaagde Meet & Greet

 Meer dan 120 collega’s gaven zich op voor de online meet & greet om op een laagdrempelige manier kennis te maken met nieuwe collega’s. In kleine groepen werden mooie, grappige en inhoudelijke verhalen gedeeld aan de hand van persoonlijke vragen en vragen over Yuverta. Spontaan, informeel, open sfeer, het échte gesprek, fijn in zo’n kleine groep of de groep mocht juist wel wat groter: dit zijn enkele reacties van collega’s die aanwezig waren.

De meet & greet stond in het teken van kennismaken met collega’s. Vind je het leuk om Yuverta als organisatie ook al een beetje beter te leren kennen? Kom dan naar de digitale Koersgesprekken waar je kunt meedenken over de manier waarop we het strategische kompas vertalen naar een plan voor de komende twee jaren (koers).

Deel deze pagina opDelen